Liisan tutustumistarina MeetnFlyssa: ”Tunsin heti, että ihmiset sovelluksessa ovat fiksuja ja kohteliaita”

Annela Mets, MeetnFly Founder
3 min readSep 23, 2023

Milloin viimeksi tunsit jollekulle soittaessasi jo ensimmäisten sanojen aikana, että langan toisessa päässä oleva ihminen hymyilee sinulle koko olemuksellaan ja että jokainen hänen sanansa on täynnä kirkkautta ja keveyttä, aivan kuin hän ei olisi edes tältä planeetalta? Seuraavaksi kerromme deittisovellus MeetnFlyn (entisen) käyttäjän tarinan.

Kerromme sinulle deittisovellus MeetnFlyn 38-vuotiaan käyttäjän, Liisan, tarinan. (Kuva: Pexels)

38-vuotias Liisa ei osannut tiliä luodessaan vielä odottaa tai toivoa mitään varmaa. Se oli hänelle pikemminkin mukavuusalueelta poistumista ja pieni itsensä ylittäminen. Hänestä tuntui loogiselta luoda tili juuri sellaiselle sivustolle, jossa ihmiset etsivät vakituista suhdetta, eikä hän joutunut pettymään. MeetnFly on erittäin turvallinen ympäristö tutustumiseen: ihmiset ovat älykkäitä, kannustavia ja kohteliaita”, hän sanoo. Niinpä Liisa tunsi heti, että ihmiset olivat tosissaan ja vilpittömiä. Se teki treffisovelluksessa käydyistä keskusteluista laadukkaita ja nautinnollisia, vaikkei romanttista yhteyttä olisi ollutkaan. ”Siitä jäi erittäin hyvä fiilis”, Liisa sanoo.

Miten Liisa tunnisti tulevan miehensä?

Liisa kertoo kiinnittäneensä heti huomiota kumppanin luonnolliseen, yksinkertaiseen ja rentoon profiilikuvaan. Hän ei joutunut pettymään myöskään keskusteluun — hän tunsi heti, että mies oli ainoa, joka pystyi lukemaan häntä kuin avointa kirjaa, samaistumaan häneen ja kysymään juuri oikeita kysymyksiä. ”Jos joku toinen mies kyseli tavalliseen tapaan ’Mitä teet?’ tai ’Mitä suunnitelmia sinulla on viikonlopuksi?’ jne., niin tämä mies tajusi kysyä, millainen olo minulla on tänään, mitä tarvitsen, miten minulla oikeasti menee.”

Mies avasi Liisassa sen puolen, jota hän tarvitsi eniten sisimmässään. Pian hän pyysi myös naisen puhelinnumeroa, jotta he voisivat jutella iltaisin. Jokaisen puhelun myötä Liisa tunsi yhä enemmän, että heillä oli samat arvot, ja sisällä kasvoi yhä suurempi rauhan ja ”kotiin saapumisen” tunne. ”Tuntui luonnolliselta, että lopulta tapaamme myös oikeasti. Tapasimme uudenvuodenaattona vahvistaaksemme sisäisen tuntemuksemme myös oikeassa elämässä ja viedäksemme kaiken sen miellyttävän kihelmöinnin ja positiivisen latauksen mukanamme uuteen vuoteen”, Liisa kertoo.

Miten teillä nyt menee?

He poistivat MeetnFly-tilinsä ensimmäisen tapaamisen jälkeen. Nykyään he suhtautuvat kaikkeen rauhallisesti ja sydämellä. Tunne kasvaa ajan mittaan, ja he antavat toisilleen tilaa myös vain olla, tehdä omia juttuja ja pysyä niinä ihmisinä, joita he olivat ennen suhdetta.

”Tavatkaa kasvokkain mahdollisimman nopeasti, älkää tehkö suuria päätöksiä hätiköidysti ja antakaa asioiden sujua omalla painollaan.” (Kuva: Pexels)

Mies on heidän suhteessaan ehdottomasti aktiivisempi osapuoli, joka rohkaisee Liisaa poistumaan mukavuusalueeltaan ja kokeilemaan uusia asioita, käymään uusissa paikoissa ja viettämään aikaa aktiivisesti. Hänen kanssaan Liisa ei pelkää mitään, koska rinnalla on niin itsevarma mies. ”En tunne koskaan häpeää, jos teen jotain ensimmäistä kertaa eikä se heti onnistu. Pikemminkin opin tuntemaan eri puolia itsessäni entistä paremmin ja näen, mihin kaikkeen todella pystyn. Mihin me yhdessä pystymme.”

Myös heillä on välillä erimielisyyksiä, mutta Liisa on huomannut, että ne ratkeavat ilman suurempia ongelmia ja lopulta lähentävät heitä kumppaneina vieläkin enemmän. ”Olemme kai molemmat tarpeeksi kypsiä kunnioittamaan toistemme erilaisia mielipiteitä ja kuuntelemaan rauhallisesti toistemme argumentteja tuomitsematta niitä.”

Mitä suosittelet muille MeetnFlyn käyttäjille?

Liisa uskoo, että todellinen ehdoton rakkaus on universaali tunne, jonka kaikki sen kokeneet ymmärtävät ilman sanoja.

”Voin vakuuttaa niille, jotka vielä etsivät kumppania, että sinulle sopiva ihminen on olemassa tässä maailmassa ja tulee elämääsi juuri oikealla hetkellä! Ensin sinun on solmittava rauha itsesi kanssa ja rakastettava itseäsi ehdoitta — tai ainakin oltava matkalla sitä kohti. Sen jälkeen tulee myös ihminen, joka tukee kaikkea sitä ja jonka kanssa voitte molemmat olla omia itsejänne. Anna itsellesi mahdollisuus, älä ole passiivinen äläkä ikinä menetä toivoa! Sinulla on oltava hyvä vaisto ihmisten suhteen — älä kuuntele muita äläkä ajattele liikaa! Tavatkaa kasvokkain mahdollisimman nopeasti, älkää tehkö suuria päätöksiä hätiköidysti ja antakaa asioiden sujua omalla painollaan.”

Annela Mets,
MeetnFlyn perustaja

MeetnFly on deittisovellus, joka yhdistää turvallisesti vakituista suhdetta etsiviä ihmisiä. Luo ilmainen tili täällä.

--

--

Annela Mets, MeetnFly Founder

With over 4400 users already on MeetnFly, we bring together wonderful people who are seeking relationships. 💑 👉 MeetnFly.com