6 nippi, kuidas tutvumisäpis rohkem silma jääda!

Annela Mets, MeetnFly Founder
3 min readDec 14, 2021

--

Me soovime tutvumisportaaliga MeetnFly aidata Eesti inimestel üksteist kiiremini leida, anname kuus soovitust, mida Sina saad teha, et rohkematele inimestele silma jääda. Uurisime põhjuseid, miks mõnel inimesel on vähe tutvuseid, samal ajal kui teisel on neid väga palju.

Kuidas paremini silma jääda tutvumisäpis ja kohtingule minna? (Foto: Shutterstock)

1. Täida profiil võimalikult põhjalikult

Juba esimesest MeetnFly küsitlusest selgus, et tutvumisportaalid on pealiskaudsed ja Eesti inimesed jagavad seal enda kohta väga vähe infot. Oleme omalt poolt aidanud seda muret lahendada — meil on profiilis rohkem küsimusi, millele kasutaja vastata saab. Kui tutvuja ei suuda ennast ilma kirjavigadeta ja täislausetega kirjeldada, on väga väike tõenäosus, et tutvumissoov on mõlemapoolne — kahjuks see on reaalsus.

Mõõtsime MeetnFlys, et enim soovitakse tutvuda, kui kirjeldad ennast vähemalt 180 tähemärgiga ehk 3–4 lausega.

MeetnFlys saad tutvuseid järjestada selle järgi, mis Sulle on oluline.

2. Lisa endast vähemalt kaks fotot

Midagi ei ole teha, veebis tutvudes tekib esmamulje profiili lugedes ja fotosid vaadates. Peamiselt soovitaksegi inimesest näha kahte fotot, millest ühel on näha tema nägu ja teisel täispikkus. Ka on teinud tutvumisportaalides teste ja ühe uuringu tulemusena selgus, et vähemalt kolm pilti lisanud inimesed saavad alati palju rohkem tutvuseid kui kõigest ühe pildi lisanud tutvujad. Seega on meie soovitus ja kasutajate tagasiside igati õige.

Kas Sul on kuri profiilipilt? Tartu Ülikool-i psühholoogide värskest uuringust selgub nii mõndagi põnevat: kui on eesmärk on huvilisi eemale peletada, võib proovida kurja näoga pilti. Ennekõike on parim valik rõõmus nägu, mis tõmbab tähelepanu ja tekitab positiivseid tundeid.
Loe ka siit, milliseid pilte saadab tutvumisportaalides edu!

Lisa vähemalt 2 fotot endast ja vali rõõmsa näoga fotod — see tõmbab tähelepanu ning tekitab vaatajas positiivseid tundedi! (Fotol MeetnFly asutaja Annela, autor: Kertu Vald)

3. Laienda partneri vanuse kriteeriumit

Psühholoogid nõustuvad, et suuremas osas on õnneliku suhte aluseks tugev sõprussuhe. Küsi endalt, kas Sa otsiksid endale sõpra, kes on kindlas vanuses? Kui Sul on praegu määratud vanusevahemikuks näiteks 35–40, siis miks mitte seda laiendada ja proovida tutvuda inimestega, kes on vanuses 30–50? Või kui naised on märkinud kaaslase vanuse piirmääraks väga täpselt 50–55, siis miks mitte tõsta see 65le? Sa ei kujuta ettegi, kui toredaid, särtsakaid ja huvitavaid kasutajaid MeetnFly tutvumisportaalis on — ja seda igas vanuses!

Midagi halba ei saa tingimuste suurendamine teha — armastus ei küsi kellegi vanust!

4. Eemalda kaaslase pikkuse nõue

Paljudes tutvumisportaalides tuleb sisestada enda pikkus ning on võimalik teada anda ka ootusest kaaslase pikkuse suhtes, kuid kas see on mõistlik? Kui jällegi mõelda, et õnnelik armusuhe tähendab suuremas osas õnnelikku sõprussuhet, siis kas valiksid sõpra pikkuse järgi? Vaata, mis juhtub, kui eemaldad pikkuse nõude. Võibolla on Sinu kaaslane soovitust mõne sentimeetri võrra lühem, aga kas Sa oled valmis 2 cm pärast armastusest loobuma? Raske uskuda. 😊

5. Suurenda otsinguraadiust

Paljud inimesed saavad koroonaviiruse tõttu elada ja töötada seal, kus nad parasjagu soovivad. Paljude Eesti tutvujate jaoks polegi oluline, kus teine pool elab — kui võrrelda vahemaid teistes riikides, on siin kõik väga lähedal. Võibolla elab Sinu ootustele vastav äge inimene Tartus, Pärnus või hoopis Tallinnas. Kui oled avatud meelega ja Sulle sobib ka teise linna tutvuma minna, proovi erinevaid asukohti!

6. Vaata üle oma profiil

Me kõik oleme inimesed ja võime vigu teha. Vaata, kas Sinu andmed on tutvumisportaalis õiged. On juhtunud, et kasutajad on teinud vea näiteks enda ja kaaslase soo märkimisel. Mööduda võib isegi kuu, kuni kasutaja pöördub MeetnFly poole ja uurib, milles võib asi olla, et tal ühtegi tutvust pole. Samuti vaata üle, mis on sinu ootused partnerile ja kas oled vanusevahemiku õigesti märkinud. Ka selles osas on eksitud ja imestatud, miks nähakse samast soost inimesi, kuigi tegelikult soovitakse tutvuda vastassoo esindajatega.

Kokkuvõtteks:
1. Täida profiil võimalikult põhjalikult, 3–4 lausega.
2. Lisa endast vähemalt kaks fotot (üks täispikkuses)
3. Laienda partneri vanuse kriteeriumit
4. Eemalda kaaslase pikkuse nõue
5. Suurenda otsinguraadiust
6. Vaata üle oma profiil kriitiliselt

MeetnFly on uus Eesti tutvumisportaal, mis viib turvaliselt kokku suhet soovivad inimesed Eestis. Liitu MeetnFly uudiskirjaga ja saad mugavalt meie artiklid ja head pakkumised enda postkasti. 🙂

--

--

Annela Mets, MeetnFly Founder

With over 4400 users already on MeetnFly, we bring together wonderful people who are seeking relationships. 💑 👉 MeetnFly.com